Ny på jobbet!

Första veckan i april 2017 började Joel Olsson Gulin som Varuförsörjare på Oriolas Stockholmskontor. 

Joel Olsson Gulin

När började din resa på Oriola?

– I början av 2014 blev jag inhyrd som lagermedarbetare på Oriolas distribunal i Enköping. I oktober samma år blev jag Teamledare och fick en fast anställning.

Vad fick dig att söka tjänsten som Varuförsörjare?

– En omorganisation i november förra året gjorde att teamledare rollerna försvann och jag gick tillbaka till lagermedarbetare på avdelningen ”Anskaffningar”. I samband med den tjänsten hade jag mycket kontakt med kollegorna på Stockholmskontoret och hörde via dem att det var en tjänst ledig som Varuförsörjare. Jag såg en möjlighet till utveckling, skickade in mitt CV och fick jobbet!

Vad kan du bidra med i din nya roll?

– Jag kommer från lagersidan och har kunskap om en del av logistikkedjan som varuförsörjaren normalt inte har och vilket är en styrka. Det är oerhört intressant att se hela flödet och förstå helheten.

– Eftersom jag bor i Enköping kommer jag att dela min tid mellan Enköping och Stockholm. Det är kul att fortfarande träffa mina gamla kollegor, de har varit oerhört positiva till min nya roll.

Varför tycker du Oriola är en bra arbetsplats?

– Har du viljan att utvecklas så kan du komma hur långt som helst! Dessutom är Oriola en stabil arbetsplats som hela tiden utvecklas framåt. Det är ett gott gäng som arbetar här och vi hjälper varandra.

Text: Sara Rosqvist Ögren